Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Există oare moldoveni printre victimele accidentului din Mari El

© МЧС РФ / Accesați arhiva multimediaВ Марий Эл столкнулись лесовоз и микроавтобус
В Марий Эл столкнулись лесовоз и микроавтобус - Sputnik Moldova
Abonare
Responsabilii din cadrul Ministerului de Externe al Republicii Moldova au fost solicitați să precizeze dacă există sau nu cetățeni moldoveni printre victimele accidentului rutier care s-a produs ieri, în Republica Mari El

CHIȘINĂU, 17 — Sputnik. Printre victimele accidentului produs în Mari El nu sunt cetățeni moldoveni, au comunicat funcționari din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Inspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: În Chișinău polițiștii sunt mușcați, iar în Kiev – violați

În seara de 16 noiembrie, la kilometrul 64 al autostrăzii Ioșkar-Ola — Kosmodemiansk, un microbuz a intrat în coliziune cu un camion de mare tonaj care transporta trunchiuri de copaci. În urma accidentului au murit 15 persoane, inclusiv un minor. Patru persoane au fost spitalizate: un băiețel de 7 ani, o femeie de 47 de ani, un tânăr de 17 ani și o adolescentă de 14 ani.

„Printre cei care au avut de suferit în urma acestui accident nu au fost înregistrați cetățeni ai Republicii Moldova", se spune în comunicatul MAEIE.

Potrivit datelor preliminare, șoferul a încercat o manevră de depășire. A intrat pe contrasens, nu a avut timp să își termine manevra și a lovit un autovehicul de mare tonaj care transporta cel puțin 40 de trunchiuri de copaci. Șocul a fost atât de violent, încât microbuzul a fost aruncat de pe autostradă.

Ancheta din Federația Rusă a pornit o urmărire penală. În regiunea Mari El, astăzi este zi de doliu pentru comemorarea victimelor.

Fluxul de știri
0