Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Revoltător. Pentru că a omorât doi oameni, va sta 15 ani la pușcărie

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat va sta 15 ani la pușcărie pentru că a accidentat mortal o femeie, iar peste trei luni și-a ucis prietenul în bătaie

CHIȘINĂU, 16 nov – Sputnik. Procuratura municipiului Chişinău a demonstrat vinovăţia unui conducător auto care, acum trei ani, a accidentat mortal o femeie ce mătura strada.

Cazul s-a produs în dimineaţa zilei de 27 iunie 2014, când inculpatul, care se deplasa la volanul autoturismului pe strada Mihail Kogălniceanu din Capitală, nu a manifestat prudenţa în trafic, accidentând mortal o femeie de 72 de ani. Ulterior, inculpatul a ajuns cu maşina într-un alt automobil, care era parcat pe marginea carosabilului.

ДТП - Sputnik Moldova
Accidente
Un șofer a fost rupt în două într-un accident la Chișinău. Imagini terifiante

Șoferul nu şi-a recunoscut vina în săvârşirea infracţiunii incriminate, declarând că nu el s-ar fi aflat la volan, ci o altă persoană.

Tot el, peste trei luni de la comiterea accidentului, aflându-se în stare de ebrietate narcotică, pe malul râului Nistru, şi-a omorât în bătăi amicul.  

Acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru accidentarea mortală a unei persoane. Pentru concurs de infracţiuni, prin cumul parţial al pedepsei stabilite, acestuia i-a fost stabilită o pedeapsă definitivă de 15 ani de închisoare, inclusiv pentru comiterea omorului intenţionat.

De asemenea, acesta a mai fost privat şi de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de 4 ani, cu incasarea din contul inculpatului în beneficiul proprietarei maşinii avariate a sumei de 50 mii lei, cu titlu de reparare a prejudiciului material.

Fluxul de știri
0