Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un șofer a fost rupt în două într-un accident la Chișinău. Imagini terifiante

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un accident îngrozitor a avut loc în această dimineață în apropiere de Chișinău, în urma căruia un tânăr de 30 de ani a decedat, iar altul de 26 de ani se află în stare gravă la spital

CHIȘINĂU, 27 oct – Sputnik. Un accident teribil a avut loc în această dimineață pe traseul Cruzești-Budești din municipiul Chișinău, în urma căruia un tânăr de 30 de ani a decedat, iar altul de 26 de ani a fost transportat în stare extrem de gravă la Spitalul de Urgență din Capitală. Informația a fost oferită pentru Sputnik-Moldova de ofițerul de presă al Direcției de Poliție din Chișinău, Natalia Stati.

”Accidentul a fost înregistrat în jurul orei 8.45. Vehiculul de model Ford, condus de un șofer de 26 de ani, s-a tamponat cu un autovehicul de model Opel Kadett, la volanul căruia se afla un cetățean de 30 de ani. În urma impactului, șoferul de 30 de ani a decedat pe loc din cauza rănilor primite”, a declarat Stati. 

Impactul a fost atât de puternic încât Opelul a fost rupt în două, iar șoferul care a decedat a fost aruncat din mașină cu tot cu banchetă. 

”Conducătorul mașinii Ford a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău în stare gravă”, a declarat pentru agenție ofițerul de presă al Direcției de Poliție din Chișinău. 

Șoferul mașinii Opel era din Chișinău, iar cel din Ford – din Vadul lui Vodă. 

Oamenii legii au deschis o cauză penală pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului. 

© Photo : Facebook / Город без маршруток / Ion IftodiAccident lînga Cruzești
Accident lînga Cruzești - Sputnik Moldova
Accident lînga Cruzești
Fluxul de știri
0