Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Propunere în Parlamentul din Moldova: Să fie instalată o bară pentru striptease

© Flickr / Fabien Siméon / Striptease
Striptease - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un deputat din Parlamentul Republicii Moldova a propus ca în loja forului legislativ să fie instalată o bară pentru striptease la care să exerseze unele deputate de la Chișinău

CHIȘINĂU, 16 nov – Sputnik. În Parlamentul Republicii Moldova a fost înaintată propunerea de a fi instalată o bară pentru striptease în zona lojelor. Inițiativa a venit din partea liderului PCRM, deputatul Vladimir Voronin, cel de-al treilea președinte al Republicii Moldova.

Парламент Молдовы - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Alina Zotea, victima lui Dorin Chirtoacă

Cea care l-a determinat pe liderul comuniștilor să vină cu această propunere a fost deputatul liberal Alina Zotea. Voronin s-a arătat astfel deranjat de faptul că Zotea poza cu un grup de tineri în timpul ședinței în plen, în loja Parlamentului. Ședința foto a durat mai mult de 40 de minute, fapt ce l-a nemulțumit pe Vladimir Voronin.

Deputatul s-a adresat președintelui Parlamentului Andrian Candu cu îndemnul ca acesta să ia atitudine față de acest haos. 

” Uitați-vă ce se face acolo. A mai rămas să punem o bară, ca deputata asta liberală să exerseze în cadrul ședinței Parlamentului. Aveți vreo persoană, domnul Candu, care să monitorizeze toate delegațiile care vin în Parlament?”,  a declarat Voronin.

Președintele Parlamentului nu a dat niciun răspuns propunerii liderului comunist.

Fluxul de știri
0