Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nu-și vor ierta niciodată: Cei trei copii au ars din cauza lor - VIDEO

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Două echipaje de pompieri au intervenit în această noapte în satul Danu, raionul Glodeni, pentru a stinge un incendiu, după ce o casă de locuit a izbucnit în flăcări

CHIȘINĂU, 15 nov — Sputnik. Potrivit Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, în noaptea de marți spre miercuri, la ora 00:16, Serviciul de Dispecerat Nord a fost alertat despre izbucnirea unui incendiu în satul Danu, raionul Glodeni.

„La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, salvatorii stabilind că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări”, anunță sursa citată.

Pompierii au depistat în interiorul locuinței corpurile neînsuflețite a trei minori, două fete, de 7 ani și, respectiv o lună de zile, și un băiat de 4 ani. 

Incendiul a fost localizat la către ora 00:37 minute, suprafața de ardere fiind estimată la aproximativ 12 metri pătrați. Circumstanțele izbucnirii incendiului și cauza urmează să fie cercetate și stabilite, organele de drept cercetând alte date și cauza decesului celor trei minori.

Пожар на Чеканах - Sputnik Moldova
Societate
(FOTO) A murit pentru a salva alte vieți omenești: Omagiu eroului Ivan Nagailîc

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat pentru presă că ambii părinți ai copiilor erau acasă în momentul tragediei. Oamenii legii au constatat că ambii părinți aveau alcool în sânge, după ce le-au făcut analize.

Potrivit primelor informații, „la un moment dat, femeia a ieșit afară ca să spele căruciorul unuia dintre micuți. Când a observat că arde ceva în casă, a strigat la soț. Bărbatul nu ar fi reuşit să-şi salveze copiii. Mai apoi, a alergat la un vecin care, la rândul său, a chemat pompierii. Ulterior, după ce le-au făcut analize celor doi părinți ai copiilor, oamenii legii au constatat că ambii aveau alcool în sânge”, scrie deschide.md.

Fluxul de știri
0