Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(FOTO) A murit pentru a salva alte vieți omenești: Omagiu eroului Ivan Nagailîc

© Sputnik / Miroslav RotariПожар на Чеканах
Пожар на Чеканах - Sputnik Moldova
Abonare
Sâmbătă s-a împlinit un an de la trecerea la cele veșnice a pompierului Ivan Nagailîc, care a murit pentru a salva alte vieți omenești în timpul incendiului devastator de pe strada Uzinelor.

CHIȘINĂU, 12 nov — Sputnik. A trecut un an de când pompierul Ivan Nagailîc a trecut la cele veșnice. Angajații Serviciului Protecției Civile și Situații Excepționale au participat la o slujbă de pomenire la biserica Arhanghelul Mihail și Gavril din incinta Serviciului pentru a aduce un omagiu eroului, care a murit salvând alte vieți omenești.

Rude, apropiați, dar și colegi de breaslă și-au adus aminte de unul dintre cei mai curajoși salvatori. Generalul-maior Mihail Harabagiu și-a exprimat regretul pentru decesul prematur al pompierului.

Пожар на Чеканах - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Din ce cauză a izbucnit incendiul de pe strada Uzinelor care a luat două vieţi

Conducerea, dar și colegii cu care a intervenit Ivan Nagailîc la lichidarea situațiilor excepționale au mers la mormântul răposatului pentru a-și aduce aminte de camaradul de luptă.

Pompierul Ivan Nagailîc a activat în Centrului Republican de Intervenții Operative al Direcției Salvatori și Pompieri. El a decedat pe 11 noiembrie 2016 în timpul lichidării unui incendiu de proporții de pe strada Uzinelor din Capitală.

Fluxul de știri
0