Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caz șocant la Cahul. Două femei au murit, un bărbat - în leșin

© Sputnik / Евгений ПанасенкоЦерковная свеча
Церковная свеча - Sputnik Moldova
Abonare
Două femei de 36 și 45 de ani și-au găsit sfârșitul în beciul unui bărbat de 49 de ani, care era cât pe ce să moară și el

CHIȘINĂU, 14 nov – Sputnik. Două femei au murit, iar un bărbat a fost găsit în stare inconștientă zăcând în beciul dintr-o gospodărie din satul Pelenei, Cahul. Victimele au fost depistate de salvatori, care au fost chemați de vecini. 

Газовая комфорка - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Semnal de alarmă - crește numărul cazurilor de intoxicare cu monoxid de carbon

Echipajul medical, venit la fața locului, a preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale bărbatul de 49 de ani, care după primele informații este stăpânul gospodăriei.

Femeile de 36 și 45 de ani și-au pierdut viața, cel mai probabil intoxicându-se cu dioxid de carbon în urma procesului de fermentare a vinului.

Circumstanțele producerii incidentului urmează să fie investigate de către organele de drept.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îi roagă pe cetățeni să fie foarte prudenți în perioada fermentării vinului. Nu este recomandată aflarea pe perioade lungi  în beciurile unde există recipiente cu vin în proces de fermentare, mai ales dacă beciurile nu sunt dotate cu sisteme de ventilare.

Fluxul de știri
0