Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În două zile, în Moldova, s-au produs 24 de accidente rutiere grave

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Trei persoane au decedat, iar alte 30 au fost rănite, sâmbătă și duminică, în 24 de accidente rutiere grave, produse pe drumurile naționale

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. În zilele de odihnă, în Republica Moldova, au fost înregistrate 24 de accidente rutiere grave, soldate cu 3 persoane decedate și 30 traumatizate.

ДТП - Sputnik Moldova
Accidente
Un șofer a fost rupt în două într-un accident la Chișinău. Imagini terifiante

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), principalele cauze care au dus la producerea accidentelor rutiere au fost depășirea limitei de viteză, starea de ebrietate la volan a șoferilor și depășirea neasigurată.

În zilele de sâmbătă și duminică, au fost documentați în trafic cu viteza peste limita admisă 715 șoferi, iar 66 de conducători auto au urcat la volan după ce au consumat alcool. 

Totodată, 108 cetățeni au comis diverse încălcări ale legislației din domeniul ordinii publice, dintre care 39 au fost documentați pentru fumatul în locurile publice.

Fluxul de știri
0