Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vizită fulger la Moscova: Cu cine s-a întâlnit Igor Dodon - detalii

© Facebook / Igor Dodon Igor Dodon la Moscova
Igor Dodon la Moscova - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele moldovean, Igor Dodon, consideră că economia Moldovei are nevoie de investiții atât din Vest, cât și din Est

CHIȘINĂU, 12 nov — Sputnik. Prședintele Republicii Moldova și-a încheiat vizita de lucru în Armenia și a plecat la Moscova unde avea planificate mai multe întâlniri.

”În drumul de întoarcere, de la Erevan la Chișinău, am hotărât să fac o escală la Moscova pentru câteva întrevederi și pentru a participa la evenimente pe care le consider importante pentru Moldova", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Президент Игорь Додон / Preşedintele Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Protecționism economic: Dodon vrea revizuirea Acordului de Liber Schimb cu UE

Potrivit lui, prima întrevedere a fost cu copreședintele mișcării „Delovaia Rossia", Andrei Nazarov.

"Am convenit sa organizam un business-forum al oamenilor de afaceri din Republica Moldova si Federatia Rusa in luna mai anul urmator la Chisinau", a menționat Dodon.

Președintele Dodon a subliniat faptul că Republica Moldova are nevoie de investiții atât din Vest cât și din Est.

"Moldova simte o necesitate acută de investiţii — și din Vest, şi din Est. Este important ca atît investiţiile în economia moldovenească cît şi activitatea businessului străin în ţara noastră să se desfășoare liber, fără să fie stînjenite de factorul politic", a conchis președintle țării.

Fluxul de știri
0