Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zeci de oameni evacuați din cauza unui incendiu: 7 persoane intoxicate cu fum

© Photo : dse.mdIncendiu în preajma cimitirului Sfântul Lazăr din Capitală
Incendiu în preajma cimitirului Sfântul Lazăr din Capitală - Sputnik Moldova
Abonare
Două echipaje de pompieri au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a lichida un incendiu care a izbucnit într-un cămin din orașul Florești. Șapte persoane au avut de suferit.

CHIȘINĂU, 12 nov — Sputnik. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 80 de persoane au fost evacuate dintr-un cămin din orașul Florești. Pompierii au fost alertați la ora 03:42 de minute fiind anunțați despre izbucnirea unu incendiu la primul etaj al scării centrale a blocului de pe str. Mihai Viteazul nr.11.

A fost nevoie de intervenția a două echipaje de pompieri, care au evacuat oamenii și au lichidat incendiul.

Пожарная машина - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Incendiu la Chișinău. La lichidarea focului participă două autospeciale

Conform primelor informații, focul a mistuit o suprafață de 4 metri pătrați de gunoi de la parter, iar fumul toxic a pătruns în interiorul clădirii.

Din cauza intoxicării cu monoxid de carbon, șapte persoane, dintre care trei copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii au fost internați în spitalul raional.

Potrivit Serviciului, viața acestora este în afara oricărui pericol. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite de specialiști Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI.

 

Fluxul de știri
0