Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu la Chișinău. La lichidarea focului participă două autospeciale

© Sputnik / Miroslav RotariПожарная машина
Пожарная машина - Sputnik Moldova
Abonare
De la începutul anului în țara noastră s-au produs 1344 de incendii în care și-au pierdut viața 59 de persoane, inclusiv 4 copii

CHIȘINĂU, 1 nov – Sputnik. Un incendiu a izbucnit în această dimineață, într-o construcție auxiliară din sectorul Buiucani al Capitalei, în urma căruia a avut de suferit un bărbat de 46 de ani. 

Conform primelor informații oferite de pompieri,  o construcția auxiliară a fost cuprinsă de flăcări pe strada Vasile Lupu nr.36. la fața locului au fost îndreptate două autospeciale. 

Пожар в Кишиневе - Sputnik Moldova
Accidente
(VIDEO) La un pas de explozie: Incendiu în municipiul Chișinău

Pompierii au stabilit că arderea a afectat construcția, iar o persoană în vârstă de 46 de ani a suportat intoxicații în urma inhalării produselor de ardere. 

Salvatorii au reușit lichidarea incendiului fără ca acesta să obțină răspândire, iar bărbatul a fost preluat pentru îngrijiri medicale de Serviciul 903. 

Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite. 

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, de la începutul anului în țara noastră s-au produs 1344 de incendii, în care și-au pierdut viața 59 de persoane, inclusiv 4 copii.


Fluxul de știri
0