Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii în cazul copilului răpit de-o moldoveancă la Odesa

© Flickr / grrrrlНа одесском ж/д вокзале
На одесском ж/д вокзале - Sputnik Moldova
Abonare
Presa a aflat detalii despre cetățeana Republicii Moldova care a răpit un copil de nouă ani în orașul Odessa

CHIȘINĂU, 8 nov — Sputnik. Potrivit presei din Ucraina, moldoveanca a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce a răpit un băiat de 9 ani în orașul Odesa.

Minora de șaisprezece ani a fost reținută și este cercetată penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit oamenilor legii, copilul a fot răpit duminica trecută. Băiatul a dispărut de la locul de joacă situat pe strada Ițhak Rabin. Polițiștii au distribuit fotografia copilului în tot orașul. Acesta a fost găsit a doua zi de un locuitor din Odesa, care l-a văzut în compania unor țigani și a anunțat imediat Poliția.

Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În Moldova oamenii sunt răpiți chiar de acasă – povestea tinerei de 29 de ani

Potrivit Ministerului ucrainean de Interne, băiatul precum și cea care l-a răpit au fost reținuți pe strada Estonia. Oamenii legii au constatat că suspecta îi este o rudă îndepărtată a copilului și o cunoștea îndeaproape pe mamei băiatului. Moldoveanca l-a obligat pe acesta să cerșească în stradă.

Potrivit Poliției, copilul este în afara oricărui pericol și acum este alături de mama sa.

Bănuita a fost reținută în timp ce încerca să vândă telefonul băiatului într-o piață din Odesa.

”Acum urmează să fie stabilite circumstanțele în care copilul a ajuns în compania femeii, unde s-au aflat în timpul nopții și în toată această perioadă și ce motive au determinat-o să comită fapta”, a declarat ofițerul de presă al Poliției Naționale din regiunea Odesa, Liubovi Gordievskaia.

Fluxul de știri
0