Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În Moldova oamenii sunt răpiți chiar de acasă – povestea tinerei de 29 de ani

© Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare Inspectoratul Național de Patrulare
Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Patru indivizi au urcat cu forța în mașină o tânără de 29 de ani, din Telenești, care se afla chiar în curtea fratelui ei, pe care infractorii l-au bătut.

CHIȘINĂU, 26 feb — Sputnik. În seara zilei de 25 februarie 2017, în jurul orei 20:00, un locuitor al raionului Telenești, s-a adresat după ajutor poliției, declarând că a fost maltratat fizic în propria ogradă iar sora sa, în vârstă de 29 de ani, a fost urcată cu forța într-un automobil de model Volkswagen, de către patru persoane de gen masculin și a fost transportată într-o direcție necunoscută.

Кладбище - Sputnik Moldova
Societate
Un bărbat din Bălți a fost răpit și forțat să-și sape groapa

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au reacționat prompt, iar în urma măsurilor întreprinse automobilul a fost observat la ieșire din raionul Telenești. Însă, la încercările ofițerilor de patrulare de a stopa automobilul, conducătorul s-a eschivat.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, la scurt timp după ce a început urmărirea pe traseu, echipajul de patrulare a blocat automobilul. La fața locului o persoană care ar fi comis fapta a fost reținută de către inspectorii de patrulare, acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 40 de ani, iar celelalte trei persoane au fugit într-o direcție necunoscută. De asemenea, în automobil polițiștii de patrulare au depistat femeia răpită, care se afla în stare de șoc.

Polițiștii au inițiat o cauză penală pentru răpirea unei persoane. Urmează să fie identificați și ceilalți suspecți. Ulterior, poliția va reveni cu detalii pe acest caz.

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă tuturor cetățenilor, dacă vă aflați într-o situație de criză sesizați cel mai apropiat echipaj de patrulare sau apelați la numărul 902.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0