Cutremur de mare adâncime în această dimineață, în apropierea țării noastre

© AP PhotoСейсмограф
Сейсмограф - Sputnik Moldova
Abonare
După o pauză de mai multe zile, în județul Buzău a avut loc un nou cutremur de mică intensitate, însă localizat la o adâncime apreciabilă

CHIȘINĂU, 8 nov — Sputnic. Cutremurul a fost înregistrat în această dimineață, la ora 07:05, în zona seismică Vrancea, județul Buzău. Acesta a avut magnitudinea de 2,5 grade pe Richter, epicentrul fiind localizat la adâncimea de 116,1 kilometri.

A strong earthquake with a magnitude of 6.0 struck late Saturday off San Antonio in the province of Zambales in the western Philippines, local seismologists said. - Sputnik Moldova
Societate
Expert: Seismele mici și repetate anunță un cutremur devastator

Cutremurul s-a produs in apropierea orașelor Nehoiu(16km), Urlați(27km), Vălenii de Munte(28km), Mizil(31km), Boldești-Scăeni(37km), precizează Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului de la București.

Amintim că în ultima perioadă în județul Buzău au loc frecvent cutremure de mare adâncime. Cel mai puternic s-a produs în data de 28 octombrie curent, având magnitudinea de 4,2 grade și epicentrul la adâncimea de 113,6 kilometri.

Fluxul de știri
0