Ce mănâncă soția președintelui francez pentru a se menține în formă

© AP Photo / Axel SchmidtBrigitte Macron
Brigitte Macron - Sputnik Moldova
Abonare
Deși mult mai în vârstă decât soțul său, președintele francez Emmanuel Macron, Brigitte și-a păstrat o siluetă de invidiat, iar mulți se întreabă cum îi reușește acest lucru

CHIȘINĂU, 7 nov — Sputnik. Prima Doamnă a Franței a fost deseori ținta unor atacuri mai puțin elegante, inclusiv în chestiunea diferenței mari de vârstă cu soțul său, cei mai mulți o admiră însă pentru felul în care arată și silueta de invidiat pe care a reușit s-o păstreze.

Întrebarea este cum reușește Brigitte Macron să rămână slabă și cu un aer tineresc până la vârsta de 64 de ani. Secretul este dezvăluit chiar de către bucătarul de la care gătește pentru soții Macron, scrie okmagazine.ro.

Бриджит Макрон на инаугурации своего супруга - Sputnik Moldova
S-a vândut ca pâinea caldă: Ce a declarat Brigitte Macron pentru revista Elle

Astfel, potrivit lui Guillaume Gomez, bucătarul în vârstă de 39 de ani de la Palatul Elysee, Emmanuel Macron are un regim alimentar strict, care pare să o ajute să-și păstreze silueta adolescentină.
Bucătarul a menționat că Brigitte mănâncă zece fructe și legume pe zi pentru a se păstra tânără și în formă. Brigitte preferă preparate precum "blanquette de vițel" (un fel de tocană cu sos alb), care trebuie să cuprindă însă cel puțin 5 legume, dar și salate de fructe și de legume.

"Doamna Macron vrea să consume cel puțin 10 fructe și legume pe zi. Așa că uneori îi fac o salată de fructe sau de legume negătite. Chiar și un blanquette de vițel conține până la cinci legume diferite. Încercăm să ne adaptăm gusturilor prezidențiale", a povestit Guillame.

Pe de altă parte, soțul său, președintele Franței Emmanuel Macron, preferă mai degrabă preparate din carne în locul unor mese cu fructe și legume.

Fluxul de știri
0