S-a vândut ca pâinea caldă: Ce a declarat Brigitte Macron pentru revista Elle

© Sputnik / Ирина Калашникова / Accesați arhiva multimediaБриджит Макрон на инаугурации своего супруга
Бриджит Макрон на инаугурации своего супруга - Sputnik Moldova
Abonare
Tirajul revistei cu interviul exclusiv acordat de prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, s-a vândut în câteva zile, fapt nemaiîntâlnit în ultimii 10 ani.

CHIȘINĂU, 28 aug — Sputnik. Revistei „Elle", având pe copertă imaginea soției președintelui Franței, Brigitte Macron, a înregistrat un record al ultimilor 10 ani.

French presidential candidate Emmanuel Macron presents his program - Sputnik Moldova
Secretele intime ale președintelui ales al Franței, Emmanuel Macron

Interviul acordat în exclusivitate revistei „Elle" de către prima doamnă a Franței a provocat un interes enorm în societate. În primele 10 zile de la apariție, s-a vândut peste o jumătate de milion de exemplare. Pe internet, interviul a acumulat mai bine de 30 milioane de vizualizări și câteva milioane de redistribuiri, menționează potrivit ro.sputnik.ro.

Interviul primei doamne a Franței cuprinde 10 pagini de revistă. Brigitte Macron a răspuns detaliat la mai multe întrebări care îi frământă pe francezi. A vorbit în special de scandalul iscat de ideea lui Macron de a legaliza statutul de primă doamnă în Franța, făcând-o să devină o funcție oficială, astfel încât prima doamnă să dispună de propriul personal de deservire și finanțare de la buget.

​Totodată, Brigitte Macron și-a împărtășit punctul de vedere asupra vieții de familie atunci când diferența de vârstă dintre soți este considerabilă.

Publicarea acestui interviu nu a fost întâmplătoare: la ora actuală în Franța se desfășoară o campanie anti Brigitte Macron. Activiștii au adunat peste 150 de mii de semnături împotriva soției președintelui țării. Motivul este că numărul mare de asistenți și angajați în gardă personală a primei doamne este întreținut din contul bugetului de stat.

Fluxul de știri
0