Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Agenții de circulație vor intensifica patrularea drumurilor naționale

© Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare Inspectoratul Național de Patrulare
Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
În doar trei zile, în țară au fost înregistrate 31 de accidente rutiere grave, în urma cărora au decedat 2 persoane și alte 40 au fost rănite.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Angajații Inspectoratului Național de Patrulare (INP) vor intensifica, în următoarele zile, patrularea drumurilor naționale. Aceștia vor activa în regim sporit pentru prevenirea accidentelor rutiere. 

ДТП - Sputnik Moldova
Accidente
Un șofer a fost rupt în două într-un accident la Chișinău. Imagini terifiante

Decizia a fost luată în condițiile în care în doar trei zile în țară au fost înregistrate 31 de accidente rutiere grave, în urma cărora au decedat două persoane și alte 40 au fost rănite.

Chiar dacă au loc accidente cu consecințe grave, șoferii continuă să urce la volan după ce consumă băuturi alcoolice. Astfel, în perioada 3 — 5 noiembrie, inspectorii de Patrulare au documentat peste 40 de conducători auto care conduceau automobilul în stare de ebrietate, iar circa 700 au depășit limita de viteză admisă.

Fluxul de știri
0