Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Teatrul Mare de la Moscova a fost evacuat din cauza unei alerte cu explozie

© Sputnik / Arpi BeglaryanЗдание Большого театра, Москва
Здание Большого театра, Москва - Sputnik Moldova
Abonare
Un anonim a sunat și a anunțat autoritățile că Teatrul Mare din Moscova ar fi minat

CHIȘINĂU, 5 nov — Sputnik. Duminică seara, din Teatrul Mare de la Moscova au fost evacuați peste 700 de oameni în urma unui sunet anonim că s-ar putea produce o deflagrație în edificiu, anunță RIA Novosti.

Полиция - Sputnik Moldova
Rusia
Teroarea continuă: Două gări din Moscova au fost evacuate după o alertă cu bombă

În consecință, concertul care urma să aibă loc în sala Beethoven a fost contramandat. Acesta este singurul spectacol contramandat, dat fiind că altele erau deja terminate în momentul în care s-a efectuat sunetul prin care s-a anunțat că Teatrul Mare ar fi minat.

În același timp, forțele de ordine au evacuat câteva mii de oameni din clădirile adiacente Teatrului Mare.

Vom menționa că acesta nu este singurul sunet efectuat astăzi în Moscova de anonimi care afirmă că ar fi fost pusă o mină într-un edificiu. Numărul celor evacuați astăzi se cifrează la zeci de mii.

RIA Novosti notează că valul de terorism la telefon a început în Rusia în data de 11 septembrie, iar de atunci până în prezent, pe tot teritoriul Federației Ruse au fost evacuați mai bine de 1,4 milioane de oameni.

Fluxul de știri
0