Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Teroarea continuă: Două gări din Moscova au fost evacuate după o alertă cu bombă

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În ultimele două zile, în marile orașe din Rusia, au fost înregistrate o serie de apeluri telefonice anonime care anunțau „minarea" diferitelor clădiri administrative și comerciale.

CHIȘINĂU, 13 sept — Sputnik. Din cauza alertei cu bombă la Moscova sunt evacuați la ora actuală călătorii din gara Iaroslavl și, parțial, din gara Kazan, însă circulația trenurilor decurge conform orarului, transmite RIA Novosti cu referire la serviciul de presă al Căii Ferate din Rusia.

Сотрудники полиции - Sputnik Moldova
Rusia
Teroare în Rusia: Au băgat frica în 45 de mii de oameni din 22 de orașe

Angajații departamentului respectiv au adăugat că în gara Kiev verificările s-au încheiat, iar „Gara activează în regim obișnuit".

În ultimele zile în mari orașe din Rusia — Stavripol, Iujno-Sahalinsk, Magadan, Vladivostok, Perm, Kaliningrad, Krasnoiarsk, Iakutsk — au fost înregistrate o serie de apeluri telefonice care anunțau „minarea" clădirilor administrative și a centrelor comerciale, școlilor și cinematografelor.

Potrivit sursei din cadrul structurilor de forță, din cauza apelurilor anonime, în ajun au fost evacuate 45 de mii de persoane din 22 de orașe. Toate apelurile au fost false, multe dintre acestea fiind din Ucraina.

 

Fluxul de știri
0