Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Omenirea mai are doar câteva zile: Profețiile apocaliptice ale numerologilor

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaВосход Луны над планетой Земля
Восход Луны над планетой Земля - Sputnik Moldova
Abonare
A fost anunțată iarăși data exactă la care omenirea ar putea să dispară - au mai rămas zile numărate

CHIȘINĂU, 2 nov — Sputnik. Chiar dacă am trecut cu bine de câteva Apocalipse anunțate în ultima perioadă, conspirologii și numerologii afirmă într-un glas că Sfârșitul Lumii va veni totuși, iar asta se va întâmpla pe 19 noiembrie.

Practicanții ezoteriei și adepții credințelor despre legăturile mistice dintre cifre și corpurile fizice au anunțat o nouă dată a Apocalipsei.

După cum susțin numerologii care au stabilit data la care viața pe Terra va lua sfârși, Apocalipsa va veni pe 19 noiembrie 2017, scrie Sputnik Osetia, cu referire la publicația Daily.

Aceștia afirmă în continuare că Pământul va fi distrus de planeta X sau Nibiri.

Метеорный поток Персеиды - Sputnik Moldova
Apocalipsa la dată fixă: Un numerolog a calculat când va veni sfârșitul lumii

Această planetă nu se vede prin telescop, însă astronomii aduc în permanență dovezi ale existenței acesteia în Sistemul Solar.

Specialiștii în numerologie afirmă că anume pe 19 noiembrie 2017 acest corp ceresc se va apropia de planeta noastră și va pune capăt vieții pe Terra.

Amintim că aceeași numerologi spuneau anterior că Sfârșitul Lumii va fi pe 23 septembrie 2017. Numerologul american David Mid afirma că a descifrat în Apocalipsa de la Ioan Teologul o aluzie la data Apocalipsei, iar de vină pentru sfârșitul Terrei va fi planeta Nibiru.

Mid a declarat că, pe 23 septembrie, Nibiru va acoperi Soarele în totalitate, lăsând Pământul în beznă.

Pe de altă parte, astrofizicienii i-au liniștit pe pământeni, afirmând că planeta Nibiru nu are cum să ascundă Pământul de Soare, deoarece nu se rotește în jurul astrului.

Oamenii de știință au declarat că sfârșitul lumii va veni doar atunci când Soarele va ajunge un "pitic roși". Iar acest lucru se poate întâmpla abia peste 5 miliarde de ani.

În mediile de informare occidentale a fost vehiculată însă și o altă dată a venirii Sfârșitului Lumii — 27 septembrie 2017. Presa germană scria despre iminența izbucnirii celui de al Treilea Război Mondial, care ar fi fost prezisă de un călugăr din sec. 11. Potrivit acestuia, războiul în care vor fi utilizate armele nucleare urma să înceapă pe 27 septembrie 2017.

Profeții de acest gen au fost legate și de eclipsa de soare care a avut loc la 21 august curent. Pretinși cercetători ai Bibliei au afirmat că Sfârșitul Lumii va veni chiar în ziua eclipsei, când totul va fi cufundat în întuneric, după cum a profețit Isaia, în Capitolul 13, Versetele 10-11, din Cartea Sfântă.

În general, de-a lungul timpului, tot felul de profeți, astrologi, numerologi și altă lume mai mult sau mai puțin ciudată, au făcut prognoze privind data exactă la care va avea loc Sfârșitul Lumii.

Începând cu anul 2000, au fost prezise în total 30 de Apocalipse.

Fluxul de știri
0