Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Baronii drogurilor din Edineț, iată ce au găsit polițiștii în casele lor – VIDEO

Abonare
Dacă vinzi droguri, câștigi altfel bani decât dacă muncești cinstit. Doar că nu durează mult. Iată ce ascundeau la domiciliu doi comercianți de groguri, care acum riscă 15 ani de pușcărie.

CHIȘINĂU, 01 nov — Sputnik. Oamenii legii i-au reținut ieri pe doi bărbați cu vârste de 37 și 29 de ani, locuitori ai raionului Edineț, care sunt suspectați de comercializarea drogurilor.

În data de 26 octombrie, angajații Inspectoratului de Poliție Edineț, în comun cu cei ai Inspectoratului de Poliție Briceni, i-au reținut pe doi doi suspecți în urma efectuării unei achiziții de control. În timpul reținerii, polițiștii au depistat trei pachete cu masă vegetală uscată și bani marcați în sumă de 600 de lei. La fel, polițiștii au efectuat perchiziții într-un subsol din orașul Cupcini, unde au depistat alte șapte pachete cu masă vegetală uscată cu greutatea de 20 de grame, care urma să fie comercializată în raionul Edineț.

Mașină a Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Iată ce pățești dacă încerci să mituiești un ofițer de Patrulare

Totodată, la domiciliile suspecților, oamenii legii au depistat mai multe dispozitive pentru consumul substanțelor narcotice, masă vegetală, cartușe, un mulaj de grenadă F1, șase telefoane mobile, 645 de euro, 199 030 de lei și 169 750 de ruble rusești.

Bărbații sunt în arest preventiv pe un termen de 30 de zile.

Dacă vor fi găsiți vinovați pentru „circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare", suspecții riscă închisoare de la șapte la 15 ani.

Inspectoratul General al Poliției anunță că cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în acest caz de comercializare a drogurilor.

Fluxul de știri
0