Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fostul șef al Poliției din Moldova este anunțat în căutare internațională

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaCătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul șef al Inspectoratului General de Poliție este dat în căutare internațională, acesta este vizat într-un dosar penal pentru corupere pasivă și complicitate la contrabandă cu arme

CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. Fostul șef al Inspectoratului General de Poliție (IGP), Ion Bodrug, este anunțat în căutare internațională.

Inspectori de patrulare reținuți pentru acțiuni coruptibile - Sputnik Moldova
Republica Moldova
S-au deschis porţile şi au intrat procurorii: cum au fost reţinuţi poliţiştii

Procurorul Vitalie Busuioc, adjunctul procurorului-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, a declarat pentru Sputnik-Moldova că pe numele fostului șef al Poliției din Moldova a fost deschis un dosar penal pentru  corupere pasivă și complicitate la contrabandă cu arme. 

”Pe numele lui Ion Bodrug a fost emis mandat de arest. Acesta a fost anunțat în căutare internațională”, a declarat procurorul. 

Ion Bodrug a deținut funcția de viceministru de Interne, în perioada 2012-2014. Din 2014 până în martie 2015, Ion Bodrug a fost în fruntea Inspectoratului General de Poliție.

 

Fluxul de știri
0