Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Un polițist de Patrulare, cu denunț la CNA

© Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare Inspectoratul Național de Patrulare
Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Un polițist din cadrul Batalionului de Patrulare Sud a făcut un denunț la Centrul Național Anticorupție. Un anacronism, vor spune unii după ce vor citi mai jos că polițistul a mers la CNA pentru a raporta că i s-a propus mită de 100 de euro.

CHIȘINĂU, 31 oct — Sputnik. Un bărbat din Cahul a încercat să mituiască un inspector al Batalionului de Patrulare Sud, dar a fost denunţat la Centrul Național Anticorupție chiar de omul legii, anunță CNA într-un comunicat de presă.

Toyota Rav4 Hybrid în dotarea poliției Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Culmea: Poliția vrea să o amendeze pe femeia doborâtă de mașina guvernamentală

Potrivit denunțătorului, bănuitul i-ar fi propus 100 de euro pentru a-i elibera automobilul, oprit, acum câteva zile, în urma unui control. Atunci, polițiștii l-au suspectat pe șofer că ar fi condus în stare de ebrietate, dat fiind că a refuzat testul alcooloscopic, şi i-au sechestrat maşina. Pentru a scăpa de pedeapsă şi a-şi recupera maşina, bărbatul a recurs la mită.

Pe numele bănuitului a fost iniţiată o urmărire penală pentru corupere pasivă, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 6 ani de închisoare cu amendă în mărime de până la 4000 de unităţi convenţionale.

Fluxul de știri
0