Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un avion cu 164 de pasageri la bord a făcut o aterizare de urgență

© Sputnik / Miroslav RotariСамолет
Самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Aeronava a fost verificată și în cele din urmă echipa tehnică și-a dat acordul pentru ca avionul să-și reia zborul către Germania

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. O aeronavă Blue Air care a decolat duminică dimineaţă de la Otopeni, București, cu destinaţia Stuttgart a aterizat de urgenţă la Budapesta după ce unul dintre senzorii care monitorizează starea tehnică a aeronavei s-a aprins în timpul zborului.

Cамолет компании Wizzair - Sputnik Moldova
Republica Moldova
De astăzi intră în vigoare noi reguli la îmbarcarea în avion

La bordul aeronavei se aflau 164 de pasageri. Avionul decolase puțin după ora 7:00 de pe aeroportul Otopeni cu destinația Stuttgart, însă la aproximativ o oră de la decolare, membrii echipajului au observat declanșarea unui senzor la bordul aeronavei și au decis să aterizeze pe aeroportul din Budapesta, ceea ce s-a întâmplat în jurul orei 9:00, potrivit Digi24.ro.

Incident aviatic: Un avion a aterizat forţat în câmp>>>

Aeronava a fost verificată și în cele din urmă echipa tehnică și-a dat acordul pentru ca avionul să-și reia zborul către Germania. 


Fluxul de știri
0