Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De astăzi intră în vigoare noi reguli la îmbarcarea în avion

© Sputnik / Rodion ProcaCамолет компании Wizzair
Cамолет компании Wizzair - Sputnik Moldova
Abonare
Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est schimbă, din 29 octombrie, politica bagajelor

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. Compania ungară Wizz Air adoptă o nouă politică de bagaje, din 29 octombrie 2017.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial al companiei, din această dată bagajul mare de mână nu va mai fi plătit. Astfel, bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor companiei low-cost, pe oricare dintre zboruri, va fi gratuit, începând cu 29 octombrie.

Самолет - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cum un cetățean din Moldova poate câștiga 600 de euro, fără a face ceva

Pasagerii vor putea lua cu ei la bord un bagaj mare de mână de până la 10 kilograme, cu dimensiunile de 55x40x23 cm. Acest bagaj va fi inclus în prețul biletului.

Operatorul informează pasagerii că bagajele lor de mână ar putea să fie transportate la cală, din cauză că spațiul de la bordul avionului este limitat. Astfel, compania recomandă călătorilor să nu lase în bagaje obiectele valoroase. 

Pasagerilor, care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air, li se vor rambursa 120 la sută din prețul plătit.

Transportarea telefonului mobil la bordul avionului ar putea fi contra plată>>>

În prezent, Wizz Air oferă peste 500 de rute și dispune de 27 de baze operaționale în regiune: Gdansk, Lublin, Poznan, Katowice, Varșovia și Wrocław în Polonia, Budapesta și Debrețin în Ungaria, Sofia și Varna în Bulgaria, Chișinău în Republica Moldova, București, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Iași, Sibiu, Craiova și Timișoara în România, Kiev în Ucraina, Praga în Republica Cehă, Belgrad în Serbia, Vilnius în Lituania, Skopje în Macedonia, Riga în Letonia, Tuzla în Bosnia și Herțegovina, Kutaisi în Georgia și Košice în Slovacia.

Fluxul de știri
0