Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Luna octombrie le va schimba viața. Trei zodii care vor câștiga sume imense

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Totul le va merge din plin și se vor simți mai fericiți ca niciodată, căci vor avea bani suficienți ca să-și satisfacă toate mofturile

CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. În plan financiar, luna octombrie va fi una de bun augur pentru câțiva dintre nativi. Le va aduce schimbări spectaculoase, iar dacă până acum lucrurile erau toate cu dus și întors, a venit vremea să se liniștească. Potrivit ele.ro, totul le va merge din plin și se vor simți mai fericiți ca niciodată, căci vor avea bani suficienți ca să-și satisfacă toate mofturile.

Девушки сидят на пешеходной улице Навагинская в центре Сочи - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce fel de minciuni preferă fiecare zodie în parte

Iată care sunt zodiile pentru care octombrie vine cu vești bune:

Fecioara

Fecioara va avea nu doar o lună prosperă din punct de vedere financiar, ci chiar un an întreg începând din octombrie. Va străluci pur și simplu, va ieși în evidență la modul bun, va căpăta un statut social mai ridicat și, deci, venituri mai mari. Eforturile Fecioarei vor fi apreciate de cine trebuie și răsplătite pe măsura. De bunăstarea sa se vor bucura și cei din jur pentru că e bine cunoscut altruismul său și faptul că este o persoană responsabilă. S-ar putea trezi chiar cu o sumă mare venită dintr-o moștenire.

Balanța

Octombrie este o lună foarte promițătoare din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce privește situația financiară, care va fi înfloritoare. Se va simți îndrăzneț și va avea curajul să pună în aplicare proiecte noi, care în urmă cu ceva vreme nu îi păreau promițătoare. Dacă va ști cum să le conducă, va avea de câștigat foarte mult de pe urma lor. Se poate baza pe ajutorul astrelor, dar va avea și de muncă pentru succesul financiar. Norocul cel mai mare îl vor avea însă spre finalul lunii.

Vărsător

Viața va deveni mai ușoară pentru nativul Vărsător începând cu luna octombrie prin sporirea veniturilor. Vor exista o mulțime de oportunități de îmbogățire, doar că nu chiar peste noapte, totul necesită răbdare. În cel mai probabil caz va fi nevoie să călătorească peste mări și țări pentru a lega parteneriate de durată, care să îi permită să-și ducă visurile la îndeplinire. Bine ar fi să joace la Loto, pentru că au șanse uriașe să ia potul cel mare. 

Fluxul de știri
0