Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Armen Djigarhanean trăiește o adevărată drama. Tânăra sa soție, un rol special

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaКонцерт в честь 275-летия Академии балета им. Вагановой
Концерт в честь 275-летия Академии балета им. Вагановой - Sputnik Moldova
Abonare
Au apărut noi detalii ce țin de drama lui Armen Djigarhanean și Vitalina Țâmbaliuk-Romanovskaia. Renumitului actor și regizor i-au furat pașaportul

CHIȘINĂU, 25 oct —Sputnik. Renumitului actor și regizor Armen Djigarhanean s-a adresat la poliție cu o declarație în care susține că o persoană necunoscută i-a furat pașaportul, scrie Sputnik Armenia.

„În ziua de 24 octombrie Armen Djigarhanean a depus la poliție o cerere în care afirmă că, în perioada 1 — 10 octombrie, în clădirea Teatrului Dramatic din Moscova, unde este director artistic, și care este situat pe bd. Lomonosov, nr.17, un necunoscut i-ar fi furat pașaportul", au anunțat oamenii legii.

În legătură cu acest caz, în data de 24 octombrie, poliția a intentat un dosar penal  pentru furtul sau deteriorarea documentelor.

Anterior, presa a scris că Djigarhanean a înaintat în instanță o acțiune de divorț cu soția sa. Actorul a spus că soția sa este o hoață care a pus mâna pe toate bunurile lui și a declarat că nu are de gând să o ierte.

Fotografie de la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin iar în cadru apare și Lucian Chirtoacă - Sputnik Moldova
Societate
Cu ce avere a rămas Dorin Chirtoacă după divorțul de Anișoara Loghin

Prezentatorul emisiunii „Transmisie în direct" de la postul TV „Rossia", Andrei Malahov, a declarat că Djigarhanean i-a lăsat prin testament toată averea sa soției legitime Vitalina Țâmbaliuk-Romanovskaia.

Totodată, potrivit acesteia, originalul testamentului a dispărut din casă și ea nu știe unde se află.

Pe 10 octombrie Djigarhanean a fost internat în spitalul nr. 57 din Moscova unde a stat peste 10 zile. Acolo actorul spunea că nu știe unde se va întoarce, deoarece toată averea este trecută pe numele soției, afirmând că el este întreținut de prieteni.

Anterior, soția celebrului actor, Vitalina Țâmbaliuk-Romanovskaia, care ocupa postul de director al Teatrului condus de A. Djigarhanean, s-a concediat din proprie inițiativă.

Fluxul de știri
0