Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șeful liberalilor din CMC: Participăm și noi la o farsă, e cu Chirtoacă

© Facebook / Niku GoncearIon Cebanu, președintele fracțiunii PL din Consiliul Municipal Chișinău
Ion Cebanu, președintele fracțiunii PL din Consiliul Municipal Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Consilierul municipal din Partea Partidului Liberal și președintele fracțiunii PL din CMC, Ion Cebanu, a făcut un anunț uluitor despre motivele participării formațiunii pe care o reprezintă la referendumul pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă

CHIȘINĂU, 24 oct — Sputnik. Ion Cebanu a declarat că referendumul de demitere a primarului Dorin Chirtoacă este o farsă și tocmai din acest considerent liberalii se vor implica activ în acest proces.

Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal - Sputnik Moldova
Politică
Liberalii vor participa la referendumul de demitere a lui Chirtoacă

Liberalul a subliniat că participarea PL la campania pentru referendum urmărește să informeze cetățenii că este vorba despre o farsă împotriva lui Chirtoacă. El a amintit că liberalii vor îndemna chișinăuienii să boicoteze scrutinul.

Totodată, Cebanu a criticat dur decizia autorităților de a nu-l înregistra pe Dorin Chirtoacă în calitate de participant la referendum. El a declarat că referendumul este „despre Dorin Chirtoacă" și de aceea edilul suspendat din funcție ar trebui să participe la dezbateri, să pună întrebări și să răspundă la întrebări.

Fluxul de știri
0