Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un criminal periculos a evadat de la Psihiatrie

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Bărbatul a evadat vineri seara de la un spital de psihiatrie din județul Iași, România, iar în lipsa tratamentului acesta ar putea deveni violent

CHIŞINĂU, 21 oct — Sputnik. Zeci de poliţişti ieşeni sunt în căutarea unui criminal care a evadat de la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri, potrivit publicaţiei ziaruldeiasi.ro.

Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Societate
Gelozia i-a luat mințile: Crimă înfiorătoare săvârșită de un bărbat din Glodeni

Tecuță Silviu-Cătălin, în vârstă de 24 de ani, a evadat din spital în seara de vineri, 20 octombrie, însă lipsa acestuia a fost observată abia sâmbătă dimineaţă. Poliţiştii sunt în alertă deoarece bărbatul se afla sub medicație strictă, iar în lipsa tratamentului poate deveni deosebit de violent.

Autorităţile au cerut ajutorul populaţiei şi au făcut publice semnalmentele criminalului.

Sursa precizează că Tecuță a comis un dublu asasinat în octombrie 2011, pe când avea 17 ani. Acesta şi-a ucis mama şi bunica, iar expertiza psihiatrică a constatat că el nu avea discernământ la momentul comiterii crimei.

Fluxul de știri
0