Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Gelozia i-a luat mințile: Crimă înfiorătoare săvârșită de un bărbat din Glodeni

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaDosar penal, verdict, cătușe, gratii
Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Abonare
Patimi shekspiriene într-un sat din Moldova: și-a omorât vecinul pe care l-a prins în pat cu fosta soție

CHIȘUNĂU, 25 aug — Sputnik. Un bărbat din raionul Glodeni va ajunge în fața instanței pentru un omor săvârșit cu deosebită cruzime.

Potrivit Procuraturii Generale, tragedia a avut loc pe 4 iunie curent, la domiciliul inculpatului din satul Ciuciulea, Glodeni, unde acesta locuia împreună cu fosta sa soție. Revenind acasă, bărbatul şi-a găsit fosta consoartă în pat cu un consătean. Pentru a se răzbuna pe cei doi, inculpatul a lovit femeia, după care l-a luat la pumni pe amantul acesteia, dându-l afară din casă.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Ce pedeapsă merită ucigașul din Ungheni care și-a omorât copilul de 6 luni

La încercarea noului iubit al femeii de a se justifica, inculpatul a luat o bâtă de lemn și l-a lovit pe acesta cu deosebită cruzime, chiar în prezenţa fiului său minor. Bărbatul, înfuriat la culme, i-a aplicat amantului femeii lovituri peste tot corpul, până a doborât victima la pământ. În continuare, acesta a lăsat bărbatul să zacă în curtea sa, urmărindu-i chinurile până când acesta a decedat.

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, criminalul a convins un oaspete care tocmai venise la el să-l ajute să scoată în drum bărbatul care zăcea la pământ, spunând că acesta ar fi beat criță. Cadavrul victimei a fost abandonat lângă poarta inculpatului.

Fiind audiat de procurori, acesta şi-a recunoscut integral vina, făcând declaraţii detaliate cu privire la circumstanțele în care a fost săvârșită infracțiunea. Din momentul reţinerii şi până în prezent, inculpatul, în vârstă de 36 de ani, este cercetat în stare de arest preventiv.

Procuratura a finalizat urmărirea penală şi a expediat dosarul de învinuire a inculpatului în judecată, iar dacă va fi recunoscut culpabil, el riscă până la 20 de ani închisoare sau detenție pe viață.

Fluxul de știri
0