Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șoferii sunt îndemnați să ridice o halbă de bere în sănătatea lui Plahotniuc

© Facebook / Vlad PlahotniucVlad Plahotniuc
Vlad Plahotniuc - Sputnik Moldova
Abonare
Pe rețelele de socializare este discutată pe larg promisiunea lui Vlad Plahotniuc, care a anunțat că șoferii moldoveni nu vor mai fi trași pe dreapta ca până acum

CHIȘINĂU, 17 oct — Sputnik. Pe rețelele de socializare au apărut tot felul de comentarii, mai serioase și mai comice, care fac trimitere la declarația liderului PDM, Vlad Plahotniuc, privind condițiile în care șoferii vor putea fi trași pe dreapta de către agenții de circulație rutieră.

Влад Плахотнюк - Sputnik Moldova
Politică
Plahotniuc a trecut de partea șoferilor moldoveni - declarație senzațională

Un internaut se întreabă: „Cei care dețineți permisul de conducere, ați servit o bere în sănătatea lui Vlad Plahotniuc?".

Președintele PDM a declarat marți, în cadrul unui briefing că „polițiștii nu vor mai avea voie sa oprească șoferii în trafic, decât atunci când aceștia încalcă regulile de circulație sau urcă beți la volan".

El a mai spus că unii polițiști „nu fac altceva decât să oprească mașinile în trafic fără niciun motiv".

„A devenit o hărțuire, oamenii trebuie lăsați sa circule în pace atât timp, cât nu au încălcat regulile", a mai spus politicianul.

 

Fluxul de știri
0