Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Plahotniuc a trecut de partea șoferilor moldoveni - declarație senzațională

© Sputnik / Miroslav RotariВлад Плахотнюк
Влад Плахотнюк - Sputnik Moldova
Abonare
Șoferii nu vor mai fi trași pe dreapta de către agenții de circulație, decât în anumite situații prevăzute de lege, a promis liderul partidului de guvernământ, Vlad Plahotniuc

CHIȘINĂU, 17 oct — Sputnik. Președintele PDM a susținut marți un briefing, la care a vorbit despre mai multe inițiative pe care le vor promova democrații. Între altele, politicianul a criticat dur comportamentul polițiștilor de patrulare, care opresc mașinile în trafic fără niciun motiv.

Peste 800 de șoferi trași pe dreapta de polițiștii de patrulare - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Operațiune INP: peste 800 de șoferi trași pe dreapta

„Azi am discutat cu colegii despre abuzul în ordinea publică. Sute de polițiști, a căror atribuție era să asigure ordinea publică, s-au recalificat după placul lor", a declarat Plahotniuc.

El a mai spus că unii polițiști „nu fac altceva decât să oprească mașinile în trafic fără niciun motiv".

„A devenit o hărțuire, oamenii trebuie lăsați sa circule în pace atât timp cât nu au încălcat regulile", a mai spus politicianul.

El a promis că „polițiștii nu vor mai avea voie sa oprească șoferii în trafic, decât atunci când aceștia încalcă regulile de circulație sau urcă beți la volan".

Fluxul de știri
0