Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vom avea temperaturi de vară la mijloc de octombrie? Ce spun meteorologii

© Sputnik / Miroslav RotariОсень
Осень - Sputnik Moldova
Abonare
Minimele vor crește de la +7... +12 grade Celsius la +10... 15 grade Celsius, iar maximele de la +17... +22 de grade Celsius până la plus +19... +24 grade Celsius

CHIȘINĂU, 14 oct – Sputnik. Începând cu ziua de duminică, 15 octombrie, în Republica Moldova, atât valorile diurne, cât și cele nocturne vor fi într-o tendință continuă de creștere.

Осень - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Vom avea sau nu vară indiană în această toamnă în Moldova. Ce spun meteorologii

”Minimele vor crește de la +7… + 12 grade Celsius până la +10… +15 grade Cedlsius, iar maximele — de la +17… +22 de grade Celsius până la +19… +24 de grade Celsius. În linii generale, în următoarele șapte zile, ne așteaptă vreme frumoasă, vântul va fi moderat, izolat cu intensificări, iar dimineața pe alocuri se va produce ceață”, a declarat, pentru Sputnik Moldova, angajatul Serviciului Hidrometeorologic de Stat Natalia Golub.

În schimb, sâmbătă, pe întreg teritoriul țării, vom avea temperaturi mai scăzute datorită unui front atmosferic rece. Vântul va prezenta intensificări în rafale de până la 15 metri pe secundă. În noaptea de vineri spre sâmbătă vom avea +4… +9 grade Celsius, iar sâmbătă ziua +12… +17 grade Celsius.

Fluxul de știri
0