Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Circulaţia transportului de Hramul oraşului. Ce străzi trebuie evitate

© Sputnik / Miroslav RotariЛюди в городе
Люди в городе - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Circulaţia transportului va fi restricţionată sâmbătă pe mai multe străzi ale Capitalei: vedeţi cum va fi redirecţionat transportul public pe 14 octombrie

CHIŞINĂU, 14 oct — Sputnik. În contextul sărbătoririi Hramului oraşului Chişinău, sâmbătă, 14 octombrie, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Ismail — Mihai Viteazul, în legătură cu organizarea manifestărilor cultural-artistice pe bulevardul central al Capitalei.

Primăria municipiului Chişinău a mai informat că circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente, după cum urmează.

Troleibuze:

Rutele nr. 1, nr. 4, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 — se stabilește circulația în ambele sensuri pe str. București;

Ruta nr. 30 — de pe bd. Dacia pe str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit spre Aeroport;

Ziua Orașului Chișinău День города Кишинев - Sputnik Moldova
Capitala la 581 de ani. Programul acţiunilor de sărbătoare

Rutele nr. 7, nr. 10 şi nr. 24 — itinerarul rutelor se scurtează până la Circ;

Rutele nr. 25 şi nr. 29 — itinerarul rutelor se scurtează până la Parcul „Alunelul";

Autobuze:

Rutele nr. 9, nr. 11, nr. 17, nr. 46 și nr. 122 — itinerarul rutei se stabilește în ambele sensuri pe str. București.

Ruta nr. 5:

Tur — de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, str. Vasile Alecsandri, str. 31 August 1989, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Retur — bd. Dacia, str. București, str. Eminescu, str. Alexandru cel Bun, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26:

Tur — de pe bd. Renașterii Naționale pe str. Albișoara, str. M. Viteazul, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Retur — de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. M. Viteazul, str. Albișoara, bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele nr. 18, nr. 33 şi nr. 44 - itinerarul rutelor se modifică după cum urmează — de pe str. Tighina pe str. 31 August, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Fluxul de știri
0