Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Unii chișinăuieni vor primi gratuit căldură și apă caldă

© Sputnik / Miroslav RotariОтопление
Отопление - Sputnik Moldova
Abonare
Timp de trei luni: octombrie, noiembrie și decembrie, unii chișinăuieni vor primi gratuit căldură și apă caldă, livrată de Termoelectrica

CHIȘINĂU, 9 oct – Sputnik. Întreprinderea ”Termoelectrica” oferă trei abonamente de încălzire gratis a apartamentelor din Chișinău și preparare a apei menajere. Premiile sunt oferite cu prilejul Hramului orașului Chișinăului, marcat la 14 octombrie. 

”Norocoșii vor fi selectați prin tragere la sorți, în cadrul unei tombole organizate de către ”Termoelectrica”, la standul întreprinderii, care va fi amplasat alături de intrarea în scuarul Europei”, a declarat directorul general al întreprinderii, Veaceslav Eni.

Consecințele ploii torențiale în raioanele de nord ale țării - Sputnik Moldova
Republica Moldova
PROGNOZA METEO: Ploile au încetat. Dar când ne va zâmbi soarele?

De ziua orașului, Termoelectrica va organiza și trei competiții sportive: ”Învinge un angajat Termoelectrica la durts”; ”Învinge un angajat Termoelectrica la armwrestling” și ”Învinge un angajat Termoelectrica la șah și dame”. Atât participanții, cât și câștigătorii se vor alege cu premii speciale din partea societății. 

”În același timp, toți cei interesați de activitatea întreprinderii, de proiectele pe care le implementează, dar și de începerea noul sezon de termoficare, sunt așteptați la Punctul de informare, unde specialiștii companii vor oferi consultații, inclusiv despre cele mai bune soluții de termoficare pentru orice locuință”, a declarat Eni.

Câștigătorii premiului întâi vor primi  pe parcursul lunilor octombrie, noiembrie și decembrie căldură și apă caldă gratuit, premiul doi – două luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (noiembrie, decembrie) și premiul III – căldură și apă caldă gratuit pe parcursul lunii decembrie.  

Extragerea câștigătorilor va avea loc, la ora 16:00, la standul Termoelectrica S.A. de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Prezenta participanților la tragerea la sorți este obligatorie. În cazul în care persoana desemnată câștigătoare nu este la fața locului, se va extrage un alt talon.

Fluxul de știri
0