Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PROGNOZA METEO: Ploile au încetat. Dar când ne va zâmbi soarele?

© Facebook / Poliția RMConsecințele ploii torențiale în raioanele de nord ale țării
Consecințele ploii torențiale în raioanele de nord ale țării - Sputnik Moldova
Abonare
Gata cu ploile, dar vezi ce vreme vom avea în zilele următoare și când va răsări soarele.

CHIȘINĂU, 09 oct — Sputnik. Astăzi și pe parcursul întregii săptămâni nu va mai ploua, deși cerul va rămâne înnourat. Reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic de Stat anunță că astăzi temperaturile maxime vor fi de +18 grade Celsius la sudul Republicii Moldova, +16 grade Celsius în centrul și la Chișinău și de +15 grade Celsius în nordul țării. La noapte minimele vor varia între +2 grade Celsius și +7 grade Celsius.

Pe parcursul săptămânii temperatura aerului va crește treptat. Astfel că joi și vineri maximele vor ajunge la +22 de grade Celsius (la sud) și +20 de grade Celsius (la nord).

Meteorologii susțin că joi și vineri ar putea să plouă izolat în raioanele de nord ale țării, dar oricum, și acolo, temperatura aerului va fi peste media din această perioadă.

Vremea frumoasă se va menține și sâmbătă și duminică, cel puțin, meteorologii nu anunță precipitații. Așa că cei care vor să iasă la iarbă verde și aer curat vor putea să profite de timpul favorabil din acest sfârșit de săptămână.

Autor: Angela Covalciuc

Fluxul de știri
0