Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

În Rusia ar putea fi restricționată activitatea presei americane

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaжурналисты
журналисты - Sputnik Moldova
Abonare
O eventuală decizie privind restricțiile ar putea fi luată ca răspuns ”la presiunile fără precedent și lipsite de temei” și vor viza instituțiile de presă din SUA, care activează pe teritoriul Rusiei

CHIȘINĂU, 5 oct — Sputnik. Drept răspunsul la presiunile fără precedent și lipsite de temei din partea autorităților americane asupra instituțiilor media ruse din SUA, vor fi impuse restricții similare în raport cu presa americană care este prezentă în Rusia, informează ru.sputnik.md, care citează surse de la Moscova.

Конференция RT Информация, политика, СМИ: формирование нового миропорядка - Sputnik Moldova
Simonian: Americanii au inventat rețelele de socializare și s-au certat între ei

Aceste măsuri ar putea fi aplicate față de toată presa americană care activează în Rusia.

Autoritățile americane au început să facă presiuni asupra instituțiiolor de presă ruse, în special asupra agenției Russia Today, după ce în această țară a izbucnit un scandal provocat de o serie de acuzații ce nu au fost nici până azi confirmate, precum că Rusia ar fi influențat rezultatul alegerilor prezidențiale.

Fluxul de știri
0