Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Când vin ploile și frigul

© Sputnik / Miroslav RotariДождь
Дождь - Sputnik Moldova
Abonare
Vremea este schimbătoare: după o încălzire ușoară a vremii, meteorologii prognozează un sfârșit de săptămână rece și precipitații în toată țara

CHIȘINĂU, 4 oct — Sputnik. Meteorologii au prognozat pentru miercuri temperaturi modeste și cer acoperit, cu precipitații neînsemnate în nordul și centrul țării.

Valorile termice maxime vor oscila astăzi între 15 și 18 grade Celsius.

Mâine se așteaptă o încălzire ușoară a vremii, pe fundalul unui cer variabil. Mercurul din termometre ar putea urca ziua până la 21-23 de grade.

Сколько снега выдержит эта ветка?.. - Sputnik Moldova
Zăpadă în octombrie: Ce spun meteorologii

Vineri, 6 octombrie, maximele termice vor mai crește cu un grad-două, nu însă și în raioanele de nord unde sunt așteptate precipitații.

Sfârșitul de săptămână va veni însă cu o schimbare radicală a vremii. Precipitațiile vor cuprinde toată țara, iar temperaturile vor descrește semnificativ.

Astfel, sâmbătă acestea vor oscila între 13 și 15 grade în nord și 15-18 grade în raioanele de sud. Duminică se va răci și mai mult și va continua să plouă. Maximele termice nu vor depăși 13-15 grade.

Fluxul de știri
0