Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

„Defunctul" s-a trezit la morgă şi a chemat poliţia

© Sputnik / Sergey Pivovarov / Trecere la banca de fotografiiambulance
ambulance - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
După un chef de pomină cu prietenii, un locuitor al oraşului Vladivostok a ajuns în moarte clinică.

CHIŞINĂU, 31 dec — Sputnik. Un cetăţean din Vladivostok s-a trezit la morgă, după un chef straşnic cu prietenii, relatează mass-media locală.

După ce a consumat o cantitate apreciabilă de votcă, bărbatul s-a simţit rău şi şi-a pierdut cunoştinţa. Prietenii speriaţi au chemat urgenţa. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul bărbatului şi l-au transportat la morgă. Peste câteva ore, cetăţeanul s-a trezit. Venindu-şi în fire, acesta a înţeles unde se află şi a intrat în panică.

Черная икра осетровых пород - Sputnik Moldova
Rusia
Un transport funerar care a depășit viteza ducea icre negre în sicriu

Zgomotele au fost auzite de o femeie care făcea de pază. „Defunctul" a cerut să fie chemată poliţia. Angajata de la morgă a decis să alerteze medicii. Aceştia însă au decis că femeia ar avea probleme „cu capul" şi au sfătuit-o să ia nişte calmante, dar au chemat totuşi poliţia.

„Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au deschis uşa de la morgă de unde a zbughit-o bărbatul „înviat din morţi". Acesta a fost ajutat să se încălzească şi să-şi vină în fire, după care a fost lăsat să plece acasă", au comunicat surse din cadrul organelor de urmărire penală din Vladivostok.

Fluxul de știri
0