Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

„Defunctul" s-a trezit la morgă şi a chemat poliţia

© Sputnik / Sergey Pivovarov / Accesați arhiva multimediaambulance
ambulance - Sputnik Moldova
Abonare
După un chef de pomină cu prietenii, un locuitor al oraşului Vladivostok a ajuns în moarte clinică.

CHIŞINĂU, 31 dec — Sputnik. Un cetăţean din Vladivostok s-a trezit la morgă, după un chef straşnic cu prietenii, relatează mass-media locală.

După ce a consumat o cantitate apreciabilă de votcă, bărbatul s-a simţit rău şi şi-a pierdut cunoştinţa. Prietenii speriaţi au chemat urgenţa. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul bărbatului şi l-au transportat la morgă. Peste câteva ore, cetăţeanul s-a trezit. Venindu-şi în fire, acesta a înţeles unde se află şi a intrat în panică.

Черная икра осетровых пород - Sputnik Moldova
Rusia
Un transport funerar care a depășit viteza ducea icre negre în sicriu

Zgomotele au fost auzite de o femeie care făcea de pază. „Defunctul" a cerut să fie chemată poliţia. Angajata de la morgă a decis să alerteze medicii. Aceştia însă au decis că femeia ar avea probleme „cu capul" şi au sfătuit-o să ia nişte calmante, dar au chemat totuşi poliţia.

„Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au deschis uşa de la morgă de unde a zbughit-o bărbatul „înviat din morţi". Acesta a fost ajutat să se încălzească şi să-şi vină în fire, după care a fost lăsat să plece acasă", au comunicat surse din cadrul organelor de urmărire penală din Vladivostok.

Fluxul de știri
0