Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum s-a îmbogățit statul cu 2 miliarde de lei într-o lună

© Sputnikденьги
деньги - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În primele nouă luni ale acestui an, volumul încasărilor generate de către Serviciul Vamal se cifrează la 14,8 miliarde de lei

CHIȘINĂU, 2 oct – Sputnik. Veniturile încasate la bugetul de stat de către Serviciul Vamal, pe parcursul săptămânii trecute, au constituit 458,4 milioane de lei. În total, în luna septembrie curent, Serviciul Vamal a virat în bugetul de stat peste 1, 9 miliarde de lei.

Таможня - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ultima oră: Se schimbă procedura de trecere a vămii moldovenești

În primele nouă luni ale acestui an, volumul încasărilor generate de către Serviciul Vamal se cifrează la 14,8 miliarde de lei.

Începând din data de 1 octombrie, declarațiile vamale de tranzit T1 pentru toate posturile vamale pot fi perfectate electronic.

Eliminarea documentelor pe suport de hârtie va reduce semnificativ durata de vămuire și staționare în punctele de trecere a frontierei, precum și va diminua cheltuielile suportate de către agenții economici pentru achitarea serviciilor de brokeraj.

Fluxul de știri
0