Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în cazul femeii omorâte la Vadul lui Vodă

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaDosar penal, verdict, cătușe, gratii
Dosar penal, verdict, cătușe, gratii - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii au oferit noi detalii în cazul femeii omorâte în vara acestui an în orașul Vadul lui Vodă

CHIȘINĂU, 2 oct — Sputnik. Procurorii municipiului Chișinău au demonstrat vinovăția bărbatului care a comis atacul tâlhăresc şi omorul intenţionat al unei femei, cadavrul căreia a fost găsit pe 13 iunie 2017, în râul Nistru, în apropierea orașului Vadul lui Vodă. Acesta a fost condamnat la 20 de ani de detenție.

Пляж - Sputnik Moldova
Societate
Minoră, violată la Vadul lui Vodă de un recidivist și prietenul său - VIDEO

În plus, instanța a decis ca inculpatul să achite succesorului victimei 100 de mii de lei drept prejudiciu moral şi material.

Cu toate acestea, procurorii consideră că pedeapsa este prea blândă şi anunţă că deja au contestat-o, solicitând nu doar condamnarea lui la 30 de ani de detenţie, dar şi achitarea tuturor cheltuielilor judiciare de către acesta.

Bărbatul a fost reţinut pe 16 iunie, în timp ce intenţiona să părăsească teritoriul ţării, asupra sa fiind depistate şi ridicate articolele din aur ale victimei.

În cadrul audierilor, individul şi-a recunoscut vina. Potrivit oamenilor legii, victima a făcut cunoştinţă cu inculpatul în aceeaşi zi, într-o cafenea din Capitală, unde ar fi consumat împreună băuturi alcoolice. Ulterior, aceştia au comandat un taxi cu care s-au deplasat în direcţia orașului Vadul lui Vodă, coborând în apropierea unor vile.

Între ei s-a iscat un conflict, femeia fiind deposedată de lanţul de la gât, telefonul mobil, cerceii şi inelul din aur, agresată fizic şi sugrumată, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, corpul neînsufleţit al victimei a fost aruncat în râu.

Inculpatul are 42 de ani, este originar din raionul Criuleni şi anterior a mai fost judecat în Federaţia Rusă pentru diverse infracţiuni, inclusiv de două ori pentru omor.

Fluxul de știri
0