Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Minoră, violată la Vadul lui Vodă de un recidivist și prietenul său - VIDEO

© Sputnik / Мирослав РотарьПляж
Пляж - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri de la Criuleni se află în izolatorul Poliției Capitalei și sunt cercetați penal pentru violul unei minore

CHIȘINĂU, 28 aug — Sputnik. Polițiștii din capitală au reținut doi tineri din raionul Criuleni, cu vârstele de 21 şi respectiv 25 de ani, unul dintre aceștia având antecedente penale. Cei doi sunt bănuiți că ar fi violat o minoră de 17 ani, domiciliată în Capitală.

Potrivit poliției, incidentul ar fi avut loc într-un parc din orașul Vadul lui Vodă. Potrivit declarațiilor victimei, aceasta se afla împreună cu nişte prieteni într-o cafenea unde au consumat băuturi alcoolice. După ce a ieşit din local, indivizii au văzut că este singură şi au dus-o cu forţa într-un parc din apropiere, unde au violat-o.

În cadrul audierilor, unul dintre ei şi-a recunoscut vinovăţia, declarând că nu cunoşteau victima.

Oamenii legii au iniţiat o expertiză medico-legală, pentru a constata toate circumstanţele în care ar fi avut loc violul. Aceştia au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore și au fost plasați în izolatorul Direcţiei de Poliţie din Capitală. La expirarea termenului, instanţa de judecată le-a aplicat măsura preventivă sub formă de arest pe un termen de 30 de zile în penitenciar. Ei sunt cercetaţi penal pentru viol și riscă privațiune de libertate pe un termen de la 5 până la 12 ani.

Fluxul de știri
0