Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul de Externe: Nou avertisment pentru moldoveni

© Sputnik / Miroslav Rotari / Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Instituția vine cu o atenționare pentru cetățenii moldoveni care intenționează să călătorească în Spania, în contextul dezordinilor din Barcelona

CHIȘINĂU, 2 oct — Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a informat că la momentul actual printre răniți în cadrul protestelor din Catalonia nu se află cetățeni moldoveni.

Instituția mai precizează că ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei este în legătură permanentă cu autoritățile spaniole și continuă să monitorizeze evoluțiile.

Mariano Rajoy, presidente del Gobierno español - Sputnik Moldova
Premierul Spaniei, reacție dură după Referendumul din Catalonia

Totodată, MAEIE informează cetățenii moldoveni care planifică să călătorească sau deja se află în orașul Barcelona, Regatul Spaniei, să evite locurile aglomerate și să fie prudenți, în contextul demonstrațiilor care se desfășoară astăzi și care posibil să continue şi în următoarele zile.

În caz de necesitate de asistență, moldovenii se pot adresa la numărul de urgență al Ambasadei +34 664 598 545 sau la numerele Centrului de Apel al MAEIE: 0 800 909 90 de pe teritoriul Republicii Moldova, și +373 22 78 87 22, dacă apelul este efectuat din străinătate.

Fluxul de știri
0