Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce fel de minciuni preferă fiecare zodie în parte

© Sputnik / Nina ZotinaДевушки сидят на пешеходной улице Навагинская в центре Сочи
Девушки сидят на пешеходной улице Навагинская в центре Сочи - Sputnik Moldova
Abonare
În funcție de zodie, fiecare femeie preferă un anumit grad de denaturare a realității, de la nevinovat la diabolic.

CHIȘINĂU, 21 ian – Sputnik. Potrivit astrologilor, fiecare zodie are nu doar un comportament și caracter anume, dar și minciuni preferate. Vedeți mai jos ce minciuni spun femeile în funcţie de zodie, potrivit one.ro.

Berbec

La tine nu se poate vorbi despre ceva patologic sau compulsiv, dar nici tu nu te poţi abţine. Minţi când te plictiseşte interlocutorul şi presari dialogul cu „bine“, „e de înţeles“, „perfect de acord“, „sigur“. Acestea te ajută când vrei să pari că eşti un bun ascultător.

Taur

Despre cele născute în această zodie se spune că mint cu zâmbetul pe buze. Au o faţă serioasă şi continuă să inventeze, chiar dacă sunt conştiente că ceea ce spun e complet ridicol. De obicei, mint când vor ceva sau când au un interes. Fii circumspectă când auzi o nativă în taur că-ţi spune „Nu te îngrijora, o să fie totul bine!“, „Ajung în cinci minute“ sau „Mulţumesc pentru cadou, îmi place mult“.

Gemeni

Supercalificate în acest domeniu, pe femeile născute sub protecţia acestui semn astral este aproape imposibil să le prinzi cu minciuna. Poţi să te uiţi cât vrei în ochii lor, pentru că n-o să observi niciun spasm nervos şi nicio geană nu le cade când mint. De obicei, le place să-ţi spună ce vrei tu să auzi. 

Rac

Familiste convinse, nativele născute în această zodie aleg să mintă doar atunci când trebuie să te protejeze de ceva care ţi-ar putea face rău sau ca să nu-ţi rănească sentimentele. Când se află în toiul unei despărţiri, femeia în rac este cea care spune „Nu eşti tu de vină, eu sunt“.

Horoscope - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Zodia care va avea un sfârşit de an grozav

Leu

Minciunile curg lin la femeile născute în zodia leu şi au tendinţa să dramatizeze sau să exagereze discursul, ca să atragă atenţia celor din jur. Adesea distorsionează bârfele auzite de la alţii. De cele mai multe ori, mint ca să pară grandioase în faţa altora. 

Fecioară

Cunoşti femei născute în zodia fecioară şi vrei să ştii ce minciuni spun femeile în funcţie de zodie? Mare atenţie, se spune despre ele că pot plănui crima perfectă, fără să fie descoperite vreodată. Mint des când se simt jenate şi vor să ascundă cu orice preţ acel lucru. Dacă, prin absurd, femeia cu acest semn zodiacal este bănuită că minte, va face tot posibilul să se apere cu argumente logice, dar neadevărate, şi va cădea tot în picioare, ca o pisică.

Balanţa

Sunt născute să fie plăcute la vorbă şi, dacă sunt nevoite să mintă, o să facă excese în viaţa sentimentală. Nu spun mereu adevărul despre numărul norocos de bărbaţi care le-a trecut prin aşternuturi. Le place să le spună iubiţilor lor că sunt cei mai buni amanţi, chiar dacă nu este mereu aşa.

Scorpion

Este greu să prinzi un scorpion cu minciuna, pentru că îşi pregăteşte mereu un întreg scenariu înainte să deschidă gura. O femeie născuta în această zodie preferă să apeleze la minciuni de tipul „tu erai, nici nu te-am văzut?“.

Привлекательная девушка у машины - Sputnik Moldova
Societate
Horoscop - 2017: află ce semne zodiacale vor avea parte de belșug și dragoste

Săgetător

În general, celor născute în săgetător nu le place să fabrice poveşti şi sunt adesea oneste, preferând să spună adevărul verde-n faţă decât să mintă. Dar dacă sunt nevoite să o facă, vor minţi într-un stil de nota zece. 

Capricorn

Femeia guvernată de această zodie nu se dă în vânt după minciuni, dar se foloseşte de ele din când în când. De obicei, le asociază cu cariera. Când spun că le este foarte bine la serviciu, au colegi minunaţi şi săritori, iar profitul este în creştere datorită lor, să ridici o sprânceană în sus, pentru că nu este purul adevăr. Le place să-şi linguşească şeful, ca să primească măriri de salariu.

Vărsător

Dacă vrei să descoperi ce minciuni spun femeile în funcţie de zodie, află că nativele din vărsător sunt prea comode ca să inventeze poveşti sau le este teamă că vor uita detalii importante. Minciunile lor sunt nevinovate şi adesea au rolul de a nu răni sentimentele celorlalţi.

Peşti

Tot în categoria celor care mint să nu-i rănească pe ceilalţi intră şi femeile născute în zodia peşti, cunoscute ca fiinţe empatice. În loc să-ţi spună „Nu am timp să te ascult debitând prostii“, îţi va zice „Sunt cam ocupată acum, lasă-mă să termin şi vorbim apoi“.

Fluxul de știri
0