Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mirii și miresele din Parlamentul Republicii Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Parlamentului RM 21.09.17
Ședința Parlamentului RM 21.09.17 - Sputnik Moldova
Abonare
Cine a mai rămas necăsătorit în Parlamentul Republicii Moldova și la câte nunți vor mai putea juca deputații moldoveni.

CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. În Parlamentul Republicii Moldova mai sunt șase deputați care, potrivit CV-urilor, nu au făcut niciodată nuntă. Din cele șase fracțiuni parlamentare, doar două au pe listă deputați care sunt căsătoriți sau au fost căsătoriți și au divorțat. Este vorba despre PLDM și PL. 

Burlacii și burlăcițele se regăsesc în listele celorlalte patru fracțiuni parlamentare: PD, PSRM, PCRM și Platforma popular-europeană. Democrații și comuniștii au câte un celibatar, iar socialiștii și cei din Platforma popular-europeană – câte doi. 

Alina Zotea - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Au apărut primele poze cu Alina Zotea îmbrăcată în rochie de mireasă

Astfel, nu a îmbrăcat încă costumul de mire deputatul democrat Constantin Țuțu. La fel, nu a probat rochia de mireasă nici comunista Inna Șupac. Burlac este și deputatul din Platforma popular-europeană George Mocanu și colega sa Mihaela Spătari. 

Lista holteilor din Parlament este completată de socialistul Vlad Bătrâncea. De asemenea, la rubrica – Starea familiară – din CV-ul deputatei PSRM Marina Rădvan scrie – necăsătorită. Asta chiar dacă anterior, președintele Parlamentului Andrian Candu a felicitat-o pe ea și pe colegul său Vladimir Odnostalco cu prilejul căsătoriei, însă cei doi au dezmințit informația. 

Cea care a închis lista burlacilor la liberali este Alina Zotea. Aceasta s-a căsătorit sâmbătă, 30 septembrie, cu tânărul Vlad Durnea.


Fluxul de știri
0