Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Au apărut primele poze cu Alina Zotea îmbrăcată în rochie de mireasă

© Facebook / Alina ZoteaAlina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
În poză deputata apare fără proaspătul soț, dar este înconjurată de mai multe tinere.

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Deputatul liberal Alina Zotea se mărită astăzi. Zotea se căsătorește cu tânărul Vlad Durnea. 

Parlamentara a evitat să vorbească despre nuntă, pregătirile de nuntă, despre vestimentație și multe alte detalii legate de această ceremonie.

Nunta deputatei are loc în aceste clipe loc într-un local din Chișinău. Prietenele sale au postat pe rețelele de socializare unele fotografii cu rochia de mireasă a deputatei. În poză Zotea apare fără proaspătul soț, dar este înconjurată de mai multe tinere.

La ceremonie sunt invitați pe lângă rude, deputații liberali și alți membri ai partidului din care Zotea face parte. Desigur, la nuntă a fost invitat și președintele PL, Mihai Ghimpu, care este de ceva ani mentorul miresei. 

© Facebook / Diana RaileanuAlina Zotea
Alina Zotea  - Sputnik Moldova
Alina Zotea

Vlad Durnea și Alina Zotea au anunțat încă la finele anului trecut că s-au logodit. Liberala a demonstrat inelul de logodnă pe pagina sa de Facebook.

 

Fluxul de știri
0