Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Carabinierii sunt dislocați în centrul orașului Chișinău

© SputnikExerciţii, carabinieri, Chişinău
Exerciţii, carabinieri, Chişinău - Sputnik Moldova
Abonare
Securitatea participanților la cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău va fi asigurată de zeci de carabinieri

CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Duminica, 1 octombrie, în Chișinău se va desfășura cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Chișinău. În această zi, în Piața Marii Adunări Naționale se vor aduna peste 10 mii de persoane din 50 de țări ale lumii. Participanții vor alerga diferite distanțe pe traseul ce străbate străzile centrale ale capitalei.

Pentru ca participanții la maraton să poată alerga distanțele planificate fără obstacole, Inspectoratul Național de Patrulare va sista circulația autovehiculelor și transportului public pe unele străzi din Chișinău. 

Sputnik Moldova, Chișinău Marathon - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un fenomen inedit se va produce azi la Chișinău. Poate participa orice cetățean

Traseul cursei a fost stabilit astfel încât să creeze cât mai puține incomodități pentru chișinăuieni. Îndată după încheierea tuturor curselor circulația rutieră va fi restabilită în întregime.

Pentru ca fiecare participant să se simtă în siguranță, organizatorii au preconizat două echipaje de ambulanță pe traseu și un punct medical în zona de finisare. 

Totodată, peste 60 de carabinieri vor asigura odinea publică în timpul desfășurării evenimentului. 

Fluxul de știri
0