Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Veste excelentă pentru pensionarii din Moldova. Vor primi bani în plus

© Sputnik / Evghenii PANASENCOПенсионер
Пенсионер - Sputnik Moldova
Abonare
Banii vor fi alocați prin intermediul fondurilor locale de susţinere socială a populaţiei, care vor stabili categoriile beneficiarilor şi mărimea ajutoarelor materiale

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Cu prilejul Zilei Internaţionale a persoanelor în etate, care este marcată la data de 1 octombrie, din mijloacele Fondului republican de susţinere socială a populaţiei au fost alocate 7,1 milioane de lei pentru acordarea ajutoarelor materiale persoanelor vulnerabile de vârsta a treia. 

pensionari пенсионеры - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Exclusiv: Pensionarii care lucrează, puși în fața dilemei – pensia sau salariul

Banii vor fi alocați prin intermediul fondurilor locale de susţinere socială a populaţiei, care vor stabili categoriile beneficiarilor şi mărimea ajutoarelor materiale.

În Chișinău vor fi acordate ajutoare unice, a câte 500 lei, la 1800 de persoane cu vârstele trecute de 75 ani, care dețin pensii nu mai mari de 1300 lei și nu au beneficiat de ajutoare materiale în perioada anului curent.

Fluxul de știri
0