Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Arde un azil de bătrâni. O persoană a murit. Plan roșu de intervenție

© Facebook / DSEПожар в Кишиневе
Пожар в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Arde azilul de bătrâni din București de pe Aleea Păcală, din sectorul 3, situat în apropierea stației de metrou Mihai Bravu

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață la un Azil de bătrâni din București, România. Din păcate, există o persoană decedată. 

Пожар на Чеканах - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Incendiul de pe strada Uzinelor 9: filmul evenimentului descris de pompieri

Apelul de urgență a venit la 6:06, iar echipele de intervenție au sosit în câteva minute. A fost declanșat planul roșu de intervenție, potrivit Digi24. Au fost trimise la fața locului mai multe echipaje de pompieri, care încă luptă cu flăcările, la mai bine de o oră de la izbucnirea incendiului.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, se află la fața locului. Focul a izbucnit la etaj și a cuprins acoperișul și mansarda. 

În total, în azil erau îngrijite 20 persoane, iar 19 au fost salvate. Una dintre persoanele transportate la spital a căzut pe scări și are o luxație.

Flăcările s-au extins și la un service auto. 

Arde o suprafață de peste 200 de metri pătrați, spun pompierii. Norul de fum este destul de dens.

Potrivit ISU, 32 de persoane au fost evacuate, iar în clădire nu se mai află nimeni.


Fluxul de știri
0