Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un angajat de la Primăria Chișinău a fost reținut pentru corupție

© Sputnik / Евгений ПанасенкоPrimăria Municipiului Chişinău
Primăria Municipiului Chişinău - Sputnik Moldova
Abonare
Un angajat de la Primăria Chișinău poate sta 10 ani la închisoare din cauza unui perete dintr-un apartament care a fost demolat ilegal

CHIȘINĂU, 29 sept – Sputnik. Un funcționar de la Pretura sectorului Botanica a Capitalei a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii Anticorupție. Acesta este vizat într-un dosar pornit pe faptul coruperii pasive.

Примария Кишинев - Sputnik Moldova
Republica Moldova
CNA ”zguduie” Primăria Chișinău. Au mai fost încătușați doi angajați

Potrivit materialelor anchetei, specialistul în cadrul Serviciului Arhitectură şi Construcții, având în exercitarea sa o cauză contravențională, ar fi pretins şi a primit de la denunțător 200 de euro pentru a nu-l sancționa pe ultimul pentru demolarea neautorizată a unui perete din locuința acestuia.

Funcționarul a fost reținut pentru 72 de ore. Acestuia i-a fost înaintată bănuială, iar în privința lui urmează a fi decisă aplicarea măsurii preventive.

Pentru comiterea unei asemenea infracţiuni, legislaţia în vigoare prevede o pedeapsă privativă de libertate de până la 10 ani.


Fluxul de știri
0